VINCA àmplia gamma de barreres de seguretat

En VINCA hem ampliat la gamma de barreres de seguretat per tal de garantir un entorn de treball segur per als treballadors i les càrregues que manipulen.

Les barreres de seguretat anticaiguda eviten el risc de caigudes i també acaben amb l’estrès que poden patir els operaris quan treballen en zones elevades; contribuint a millorar el rendiment i augmentant la productivitat.

La barrera de seguretat DOK-GUARDIAN està dissenyada per protegir el buit de la seva moll de càrrega o qualsevol altra zona on sigui necessària una protecció anti-caiguda.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies