Informació sobre el grup VINCA

  • Ens dediquem a la fabricació, instal·lació i mantenimient d’equips industrials pel moviment de càrregues.
  • Som una empresa familiar fundada al 1975, amb més de 40 anys d’història.
  • Estem situats a 25 km de l’aeroport i del port de Barcelona, on disposem de 8000 m2 destinats a fàbrica i magatzem.
  • La nostra activitat te una doble vessant: som fabricants (70% dels nostres productes són de fabriació pròpia) i també som distribuidors d’altres fabricants líders en els seus mercats.
  • La nostra xifra de negoci a 2018 va superar els 18 M €.
  • Formem un equip de 98 persones al seu servei, amb 15 tècnics comercials i 11 enginyers de producte.
  • Disposem d’un servei post-venda propi, amb certificació ISO 9001:2015 i una xarxa de distribuidors a tota Espanya per atendre les reparacions i realitzar el manteniment dels nostres equips i la dels altres fabricants.
  • Mantenim un important stock de recanvis, amb més de 5000 referencies, per a la seva entrega inmediata.

VINCA EQUIPOS INDUSTRIALES S.A. és especialista en fabricació, muntaje i manteniment d’equips industrials.
Com a empresa forma part del grupo VINCA, amb més de 30 anys d’història i amb un equip de més de 100 treballadors, amb servei post-venda, enginyers, instal·ladors, comercials i administratius.

En el catàleg de solucions que ofereix VINCA s’hi troben tots els components necessaris per a les necessitats logístiques i productives de les empreses.
Des d’equips per al moviment de càrregues (plataformes elevadores, montacàrregues, ponts grúa, plumes, etc.) fins a portes industrials i tancaments, adaptats a cada tipus de client.

Ademés de cubrir la fabricació, l’equip de VINCA també es dedica l’assessorament i al manteniment d’equips industrials, per que les empreses puguin optimizar el seu temps i millorar la seva productivitat.

La seu de VINCA es troba a Sant Andreu de la Barca, a prop de Barcelona.

Les seves instal·lacions ocupen més de 6.000 m2, una superfície on es fabriquen totes les línies de producte que es troben al seu catàleg. Ademés d’aquesta seu principal, VINCA disposa de delegacions a Madrid i Valencia, i una xarxa extensa de distribuidors que operen tant en l’àmbit nacional com internacional.
Entre els seus clients, s’hi troben empreses de perfil molt variat, de sectors com l’agroalimentari, el farmacèutic, l’aeronàutic, el químic o el logístic.

No dubti a contactar amb VINCA EQUIPOS INDUSTRIALES S.A per a proveïr-se de solucions en l’àmbito de la logística i la producció, o per al manteniment d’equips industrials.

Els nostres experts l’assessoraran a llarg de tot el procès.

Descarregar Catàleg General
Descarregar Presentació del GRUPO VINCA

Distribuidores oficiales de: