Companyia

empresa-frontal-vinca.jpg

Disseny i fabricació pròpia

La nostra activitat té un doble vessant: som fabricants (70% dels nostres productes són de fabricació pròpia) i també distribuïdors d’altres fabricants líders als seus mercats.

Disposem de 10000 m2 destinats a fàbrica i magatzem

Nacional i Internacional

Comptem amb una àmplia experiència tant al territori nacional com a l’internacional. Des de les nostres oficines a Barcelona fabriquem i distribuïm el material a qualsevol lloc del món.

Vinca Equipos Industriales

Ens dediquem a la fabricació, instal·lació i manteniment d’equips industrials per al moviment de càrregues.

Situats a 25 km de l’aeroport i del port de Barcelona on disposem de 8000 m2 destinats a fàbrica i magatzem.

Experts en manipulació

Oferim solucions als problemes derivats de la càrrega, manipulació i descàrrega, presents a totes les cadenes de producció dels diferents sectors, manipulant materials com sacs, caixes, taulers, bidons, productes retractilats, material refractari, granit, pedra, rodes, etc .

Al catàleg de solucions que ofereix VINCA es troben tots els components necessaris per a les necessitats logístiques i productives de les empreses. Des d’equips per a moviment de càrregues (plataformes elevadores, muntacàrregues, ponts grua, plomes, etc.) fins a portes industrials i tancaments, adaptats a cada tipus de client.

A més de cobrir la fabricació, l’equip de VINCA també es dedica a l’assessorament i al manteniment d’equips industrials perquè les empreses puguin optimitzar-ne el temps i millorar-ne la productivitat.

La seu de VINCA es troba a Sant Andreu de la Barca, a prop de Barcelona. A més d’aquesta seu principal, Vinca disposa de delegacions a Madrid, València i Galícia, i una xarxa extensa de distribuïdors que operen tant a nivell nacional com internacional.

Entre els seus clients, hi ha empreses de perfil molt variat, de sectors com l’agroalimentari, el farmacèutic, l’aeronàutic, el químic o el logístic.

No dubti en contactar amb VINCA EQUIPS INDUSTRIALS SA per proveir-se de solucions en l’àmbit de la logística i la producció, o per al manteniment d’equips industrials.

Els nostres experts us assessoraran al llarg de tot el procés.

Distribuïdors oficials de:

REID LIFTING Official Partner
FLEX LIFTING Official Partner
SWF KRANTECHNIK Official Partner