Ens veiem a HISPACK 2024

Un any més Vinca Equips Industriales torna a participar a HISPACK https://www.hispack.com/, la fira líder en innovació i tecnologia per al sector del packaging i la indústria de l’embalatge. Aquest esdeveniment reconegut, que es durà a terme del 7 al 10 de maig a Barcelona, Espanya, congregarà destacats professionals i empreses de l’àmbit industrial, es preveuen prop de 720 expositors i 1.250 marques representades.

Et convidem a visitar el nostre estand per conèixer de primera mà les nostres solucions per a la càrrega i la manipulació de productes. Ens podràs trobar a l’estand XX que s’allotja al pavelló número 3, stand F248.

Durant la fira presentarem la nostra gamma de solucions avançades en maquinària industrial, ressaltant la nostra innovació i qualitat en el disseny i la fabricació d’equips per a la manipulació de productes. Realitzarem en directe demostracions de com els nostres equips poden facilitar la feina de la manipulació de càrregues. A més, podràs explorar les solucions personalitzades que podem adaptar a les necessitats específiques.

Si vols visitar el nostre estand pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@vinca.es