PLÀSTICS VINCENT: Pont grua i Voltejador per a bobines

Smurfit Kappa és un dels pocs proveïdors de sistema complet d'embalatge Bag-in-Box®. Des films i accessoris, fins bosses, aixetes i caixes, passant per línies d'ompliment completes.

Gràcies a la seva baixa petjada de carboni ia la llarga vida útil dels productes Bag-in-Box® ofereixen una opció d'embalatge més sostenible per a moltes indústries, com la de el vi, els sucs, l'ou líquid, els productes lactis i també per a altres productes aliens a el sector de l'alimentació.

El nostre client rep la matèria primera i fàbrica bobines de plàstic de grans dimensions.

Per a la seva paletitzat té la necessitat de posicionar-les en vertical o horitzontal per ubicar-les en la màquina de tall o paletizarlas.

Per al volteig de bobines utilitza el voltejador de bobines amb capacitat fins a 950 kg amb plançó expansor i rotació motoritzada.

El voltejador és elèctric i està suspès d'un pont grua per 1t també fabricat per VINCA amb estructura de pilars autoportant i equipat amb polipast Athlo d'última generació de SWF Krantechnik. Vinca ha dissenyat l'estructura, pont grua amb voltejat i ha realitzat la integració del conjunt per a màxima comoditat de l'usuari, de manera que des d'una sola botonera pot controlar el pont grua, el polipast elèctric i el voltejador.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Pont grua i Manipulador Voltejador per a bobines de grans dimensions fins a un pes màxim de 950 kg.

Client: Plásticos Vincent
Fabricant d'envasos plàstics per a Bag-in-Box.

Ubicació: Alicante / Alicante (España)