GAPTEK: Pont grúa lleuger birrail

Nou projecte de disseny, instal·lació i manteniment de pont lligant motoritzat model motoritzat PERFIL MASTER PLUS amb capacitat fins a 1250 kg.

L’objectiu d’aquest projecte és la fabricació d’un equip extremadament lligant per facilitar el transport per permetre la manipulació, mobilització i muntatge de tots els components i peces del pont entre dos operaris.

Esto consagra gracies al disseny d'un equip "mixto", compost del pont gros d'acer i carrils d'alumini.

És possible moure un gran nombre de caravanes en forma de sencilla, minvant tant com sigui possible en el trànsit dels treballadors, reduint notòriament els lligams de treball i optimitzant la forma immediata del procés productiu de l'activitat industrial.

Gracias ha estat equipat, VINCA es basa en l'adaptació per satisfer perfectament les necessitats del client, amb una solució pràctica, econòmica i rendible.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Puente grúa lligant birraíl motoritzat amb polipast de cadena SWF CHAINSTER.

Capacitat/Dimensions: Puente grúa lligant birraíl amb capacitat de 1,25 t de 12 m de llum, amb 16 m de rajoles penjants.

Client: GAPTEK 2011, SL.
GAPTEK és una empresa que designa, fabrica i construeix a partir d’un sistema propici de construcció. Ofereix serveis com enginyeria, disseny del projecte, producció, logística i manteniment.

Ubicació: Badajoz / Badajoz (España)