TECNOTRANS BONFIGLIOLI: Ponts grúa

Bonfiglioli és una empresa internacional especialitzada en la fabricació i venda de components i accessoris industrials per a la maquinària. Aquesta multinacional italiana ha inaugurat una nova seu a Castellbisbal on Vinca he dut a terme la instal·lació de 8 ponts grua i una ploma.

8 ponts grua de 1000kg i 2000kg a la cadena de producció

Els ponts grua són equips industrials dissenyats per aixecar i moure càrregues pesades des de 1000kg fins a 80t o més. Per aconseguir sostenir aquestes càrregues les grues estan formades per una estructura que suporta la biga que depenent de la capacitat de càrrega aquesta pot ser monorail o birrail. Per elevar i manipular la càrrega el pont grua va equipat amb un polipast i opcionalment amb accessoris.

Les grues instal·lades a Tecnotrans Bonfiglioli van des dels 1000kg i 2000kg i totes estan equipades amb un polipast de cadena Athlo de la marca SWF. Per aportar més comoditat, eficàcia i seguretat complementem els ponts grua amb comandament ràdios des d'on s'accionen tots els moviments tant de la grua com del polipast.

Ploma columna de 500kg amb polipast de cadena

Un altre equip instal·lat a les instal·lacions de Bonfiglioli és la ploma columna per 500kg. La ploma s'articula de manera manual igual que la translació del polipast. Aquesta ploma es complementa amb el polipast Handy Master que compta amb un comandament únic des d'on es controla l'orientació, el posicionament i l'elevació i el descens.

Tots els equips instal·lats estan disponibles a Vinca, si vols rebre informació detallada ompli el formulari que trobareu aquí

Fitxa Projecte

Client: BONFIGLIOLI
Fabricació i venda de components i accessoris industrials per a la maquinària.

Ubicació: Castellbisbal / Barcelona (España)