18.2 Pont grúa GAPTEK

Activitat Client: Empresa líder en sector d'edificis de ràpida implementació com hangars, magatzems industrials, edificis modulars i estructures de grans llums.

Equips: Conjunt de diversos Pont grua monorails de 1t, 2 t, 5 · t i 7.5t i plomes giratòries motoritzades de 1t per al manteniment de motors d'avions.

Els ponts grua i els braços giratoris estan destinats al manteniment de motors d'aviació per a la OCCAR.

Els equips per a muntatges de més precisió estan equips amb polipasts NOVA i motors tipus A d'última generació fabricats per SWF Krantechnik. Aquesta tecnologia per polipasts permet elevar les càrregues a velocitats molt lentes per a muntatges de precisió i accelerar al màxim en moviments sense càrrega, tot això amb consums del 50% respecte a motors tradicionals de 2 velocitats.

GAPTEK en UTE amb Acciona Construcció ha realitzat el taller de manteniment de motors amb èxit en un temps reduït i complint els terminis establerts i VINCA ha format part d'aquest projecte d'èxit.

Les instal·lacions noves on s'han instal·lat els ponts grua i les plomes VINCA consten de 4.300 metres quadrats de superfície.

Poden ampliar més informació al web de GAPTEK: + info.

Fitxa Projecte

Client: GAPTEK

Ubicació: Zaragoza / Zaragoza (España)