EDAR Besos: Muntacàrregues 1500kg

EDAR Besòs és una de les depuradores més grans del món i la que més capacitat de processament de Catalunya. Està situada a Sant Adrià de Besòs.

Aquesta EDAR està en constant evolució i per seguir millorant i essent més eficaç es va sol·licitar el disseny i la fabricació d'un muntacàrregues de VINCA Equips Industriales.

Característiques d'aquest muntacàrregues industrial

  • Capacitat de càrrega per a 1500kg
  • Dos nivells d'atur: planta 0 i planta 1
  • Plataforma de 2 x 2 m
  • Doble bastidor per a ús intensiu
  • Portes a cada planta amb doble seguretat

Cada plataforma elevadora que surt de les instal·lacions de VINCA ha estat dissenyada i fabricada a mida segons les necessitats del client, en ser fabricants aconseguim adaptar-nos a cada exigència i oferir la millor solució possible.

Què fa aquesta plataforma elevadora única?

En aquest cas va ser instal·lada sobre el terra, és a dir, no es va fer una fossa i la parada 0 no queda a nivell del terra. Per poder accedir a la plataforma es va instal·lar una rampa que compleix la normativa establerta.

A més, a la planta 1 s'ha instal·lat una passarel·la per accedir al muntacàrregues. Aquest passadís té una longitud de 2,6m i compta amb barana als dos costats.

Aquest muntacàrregues és un projecte més que descriu a la perfecció com treballem a Vinca Equipos Industriales. Estudiem, dissenyem, fabriquem i instal·lem els equips industrials tenint sempre com a prioritat oferir la millor solució possible amb la màxima seguretat.

Si esteu interessats en aquest equip o en algun del nostre catàleg podeu omplir el formulari de contacte que trobareu aquí.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Muntacàrregues

Capacitat/Dimensions: 1500 kg

Client: EDAR Besòs
Depuradora d'aigües Resdiduals

Ubicació: Sant Adrià de Besòs / Barcelona (España)