MECANIZADOS ALCOY: Pont Grua Birrail 20t

Mecanizados Alcoy és una empresa alacantina que es dedica a la fabricació de cilindres i equips oleohidràulics. Per a la manufacturació utilitzen tubs d'acer de diverses mides de diàmetre i amb una longitud aproximada de 6 metres. La manipulació d'aquests tubs requereix maquinària especial dissenyada i adaptada a això.

El treball que necessiten fer és la descàrrega de la matèria primera dels camions per emmagatzemar-los i finalment treballar-los. En aquest cas, Vinca va dissenyar, fabricar i instal·lar dos ponts grua birail especials amb dos polipastos de cable NOVA a cada pont grua, cosa que suma un total de 4 polipastos. Per a assegurar que la distància entre els dos ganxos dels polipastos del pont grua és la mateixa es va instal·lar un únic carro per a tots dos polipastos.

Les grues birraïles com la instal·lada, ens permeten manipular i carregar elevades pesos amb seguretat i precisió, això les converteix en la configuració ideal per a grans llums i altes potències dʻelevació. A més, els ponts grua es poden configurar amb una àmplia varietat d'opcionals depenent de les necessitats i les funcions que s'hagin de fer. Algunes de les opcions més demanades són: variadors de velocitat, comandament per ràdio, sistemes de seguretat de llums SCL, Novamaster (centraleta de control: càrregues, hores de treball, estat de desgast d'alguns components), dinamòmetres, línia de vida, etc. .

A Mecanizados Alcoy també hem realitzat la instal·lació d'una ploma columna de 250 kg amb base autoportable, un tipus de suport que ens permet moure la ploma amb un carretó elevador i transportar-lo a qualsevol altre lloc. La base està dissenyada per suportar la càrrega i és totalment segura i robusta.

Àmplia la informació i sol·licita una oferta detallada aquí.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: 2 Ponts grua birrail + 4 polipasts de cable NOVA.

Capacitat/Dimensions: 20t

Client: MECANIZADOS ALCOY
Fabricació de cilindres i equips oleohidràulics

Ubicació: Alcoy / Alicante (España)