METEO.CAT: Pluma articulada amb polipast

Des del Servei Meteorològic de Catalunya es pronostica, vigila i es fa un seguiment de les situacions meteorològiques adverses com precipitacions intenses, nevades, etc. Quan algun dels elements que formen part del sistema radar o de la instal·lació elèctrica es fan malbé – imprescindibles per al funcionament de la instal·lació –, és molt important reemplaçar-los amb la màxima rapidesa possible per garantir un funcionament correcte i continuat del radar.

La solució oferta per VINCA per fer aquests treballs de reparació i manteniment és la instal·lació d'una ploma articulada amb polipast, que permet treure el braç articulat per la porta del segon nivell on està ubicat el radar. Un cop finalitzats els treballs es plega i es guarda el sistema de ploma i polipast dins de l'edifici.

La versatilitat de moviments de la ploma articulada permet la manipulació de càrregues que ens va sol·licitar el client. En aquest cas, es tracta d'una ploma mural fixada a un mur de formigó mitjançant ancoratges químics. A l'extrem disposa d'un polipast de cadena Athlo suspès de nansa amb una capacitat de càrrega de 250kg. Pel centre situat a Puig d’Arques el recorregut vertical és de 10m i de 16m al radar de Vallirana.

Demana informació sobre les plomes articulades i altres equips industrials aquí.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: 1 ploma articulada amb polipast de cadena ATHLO.

Capacitat/Dimensions: Polipast de càrrega de 250 kg. Altura de ploma de 10 i 16 m.

Client: METEO.CAT
Servei meteorològic

Ubicació: Vallirana (Barcelona) i Puig d'Arques (Girona) (España)