PÀDEL COURTS: Pont grua exterior 4t

Padel Courts Deluxe és una empresa fabricant de pistes de pàdel que està ubicada a la província d'Alacant on compta amb gairebé 45000m quadrats de parcel·la on trobem les oficines centrals i la fàbrica. Cada part que compon la pista de pàdel s'elabora en una nau diferent on compten amb l'espai i les eines necessàries per a la manufactura.

Un cop la pista està a punt per ser enviada cal transportar el material fins a la zona exterior on es duu a terme la càrrega id descàrrega dels camions. En algunes ocasions la manipulació de les parts es pot fer amb un toro mecànic, però d'altres on les parts són més grans i pesades és necessari utilitzar una grua pont.

Per això, VINCA va dissenyar i va fabricar un pont grua exterior de 4 tones amb un polipast de cable amb teuladell per a la pluja. L'estructura es va adaptar i fabricar tenint en compte tant l'espai disponible com l'espai necessari per carregar camions. El pont grua és una eina molt comuna a la indústria que et permet moure càrregues tant horitzontalment com verticalment. Per a les càrregues més pesades s'utilitzen les grues birraïles ideal per a grans llums i altes potències d'elevació.

Si vols conèixer més projectes relacionats amb les grues de ponts pots fer una ullada als que et deixem a continuació:

Mecanitzats Alcoi

DAFE

Mínim Boats

Payper

Més informació a la nostra web o contactant amb el nostre equip tècnic aquí

Fitxa Projecte

Client: Padel Courts Deluxe

Ubicació: Granja de Rocamora / Alicante (España)