GERMANS HOMS: Pont grua monorail

Un cop més VINCA torna a col·laborar amb el nostre client, Germans Homs, per oferir una solució a les seves necessitats de forma òptima i efectiva, adaptant els nostres equips a les diferents instal·lacions de el client.

En primer lloc, es tracta d'un pont grua de 10t de càrrega remuntat, adaptant-se totalment a la forma de la nau existent, aprofitant així a l'màxim l'espai i aconseguint una alçada màxima de cota sota ganxo de el pont grua.

El segon equip és un pont grua monorail de 5t de càrrega sobre una estructura autoportant, evitant així realitzar cimentacions per als pilars que suporten les carrileres.

Finalment, s'adapta un pont grua monorail de 5t de càrrega a les instal·lacions de el client realitzant talls laterals en ambdós costats per esquivar la lluminària existent. A més, aquesta instal·lació compta amb sistema de 'zones mortes', sistema que impedeix que l'equip actuï i / o entri en zones conflictives determinades pel client.

Aquest projecte es distingeix per l'especial personalització de el disseny nostres equips per a adaptar-nos a les necessitats del nostre client d'una manera polivalent i efectiva.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Equip 1) Pont grua monorail remuntat. Equip 2) Estructura autoportant sense fonamentació + Pont grua monorail Equip 3) Estructura + Pont grua monorail amb sistema de 'Zones Mortes'.

Capacitat/Dimensions: Equip 1) Total de 25 m d'estructura per pont grua monorail agondolado de 19 m de llum i 10.000 kg de capacitat de càrrega. Equip 2) Total d'45 m d'estructura per pont grua monorail de 19 m de llum i 5000 kg de capacitat de càrrega. Equip 3) Total d'19 m d'estructura per pont grua monorail de 9 m de llum i 5000 kg de capacitat de càrrega.

Client: Germans Homs Lloguer de Maquinària 1852 S.L
És una empresa familiar amb experiència en lloguer de maquinària sense conductor, equips, mòduls, bastides, estructures i reparació de maquinària.

Ubicació: Mataró / Barcelona (España)