SCHWEPPES: Pont grua 500 kg

Nou pont grua muntat a les instal·lacions de Schweppes. En aquest cas instal·lem un pont grua de 500kg totalment cargolat i equipat amb un polipast Athlo de cadena. Aquest mètode d‟instal·lació es realitza per la necessitat d‟evitar la realització de soldadures en una àrea sensible d‟envasament de begudes alhora que facilita la rapidesa de muntatge i la possibilitat de realitzar modificacions i/o trasllats de l‟equip amb relativa facilitat.

Puente Grúa 500 kg

Cada cop que treballem en un projecte el nostre equip d'enginyeria estudia tots els detalls, des de la presa de mesures per al disseny i la fabricació fins al muntatge i la posada en marxa. En aquest projecte Vinca duu a terme i és responsable de totes les fases.
El pont grua ha estat instal·lat en una de les seves línies de producció per moure i canviar accessoris associats als diferents formats que es processen per lots a la línia d'envasat.

L'equip instal·lat es maneja amb un comandament ràdio que l'operari acciona de manera segura i exacta. Amb aquest equip aconseguim millorar i facilitar la tasca dels operaris i agilitzar el treball a la línia de producció. Beneficis per a l'empresa que gaudeixen des del primer ús del pont grua.

Aquest és el darrer projecte que hem realitzat per a Schweppes, una empresa amb la qual ja tenim experiència després de fabricar altres productes de Vinca com a ventiladors industrials o diversos ponts grua instal·lats a diferents zones.

A Vinca Equips Industrials oferim solucions a mida per a la manipulació i càrrega de tot tipus de materials.

Si estàs interessat en un pont grua o qualsevol altre producte pots contactar amb nosaltres aquí.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Pont grua 500 kg cargolat amb polipast de cadena.

Capacitat/Dimensions: Càrrega màxima: 500 kg.

Client: SCHWEPPES

Ubicació: (España)