STADLER: Carro transfer dirigible amb taula elevadora

Stadler construeix vehicles ferroviaris i des de fa gairebé una dècada ofereix els seus serveis per tot el món. Actualment, València compta amb una gran instal·lació de 200.000 m2 de superfície i al voltant de 900 empleats.

Des de fa anys treballem conjuntament per millorar i solucionar diferents problemes a què s'enfronten els operaris a l'hora de treballar amb diferents càrregues.

L'últim projecte realitzat es va exercir amb l'objectiu de transportar els dipòsits dels ferrocarrils d'un lloc a un altre del taller i així fer-ne el manteniment. La solució la vam obtenir mitjançant un carro transfer dirigible amb taula elevadora.

Com funciona aquesta combinació de transfer i taula? Els operaris dirigeixen el carro transfer fins a posicionar-ho sota el dipòsit. Un cop allà, pugen la taula elevadora i desenganxen el dipòsit. Quan han finalitzat el manteniment tornen a fer la mateixa operació però a la inversa per instal·lar de nou el dipòsit al seu lloc.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Carro transfer dirigible amb taula elevadora.

Client: STADLER
Construeïx vehicles ferroviaris que aporten valor afegit i s'adapten a les necessitats dels clients. Els nostres trens són fiables i segurs, i ofereixen alhora el màxim confort als passatgers.

Ubicació: Albuixech / Valencia (España)