TMB: Pont grua lleuger

Pont grua per al manteniment del Transport Metropolità de Barcelona

Des de VINCA hem portat a terme un projecte al costat de TMB (Transport Metropolità de Barcelona) per al manteniment dels metres de Barcelona.

TMB és el principal operador de transport públic de Catalunya i un autèntic referent d'empresa de transport i mobilitat ciutadana a Europa i tot el món.

Amb aquest projecte teníem com a objectiu facilitar les maniobres diàries que es fan per al manteniment de la flota. Per això, vam instal·lar al sostre un pont grua lleuger que quedava posicionat sobre les vies. Un cop el metro es troba a sota, s'utilitza el polipast del pont grua juntament amb altres accessoris per canviar, reparar i instal·lar tant les catenàries com les finestres o l'equip dels aires condicionats.

Aquestes maniobres es duen a terme diàriament a la flota metropolitana de Barcelona i aquesta en concret a l'estació del Triangle. L'equip instal·lat ha estat dissenyat per complir els treballs diàriament a més de comptar amb altres productes com barreres de seguretat que garanteixen al màxim la seguretat dels operaris.

Més informació

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Pont grua lleuger d'acer.

Capacitat/Dimensions: Càrrega màxima: 500 kg. Llum: 5 m.

Client: TMB
Transports Metropolitans de Barcelona

Ubicació: Barcelona / Barcelona (España)