VOTORANTIM CIMENTOS: pluma con manipulador para sacos

Votorantim Cimentos, una de les empreses líders en el sector de la construcció i la producció de ciment, ha consolidat la seva reputació com un referent en qualitat i excel·lència. En un moviment estratègic per optimitzar els seus processos de manipulació de sacs, Votorantim Cimentos ha adquirit una ploma columna amb un manipulador de buit Trompex de Vinca Equips Industrials.

El Manipulador de Buit Trompex, un dels productes més demandats de Vinca Equipos Industrials ofereix una solució avançada i versàtil per a la manipulació de sacs en entorns industrials. Equipat amb tecnologia de buit de darrera generació, aquest dispositiu permet aixecar, transportar i dipositar sacs de manera eficient i segura, reduint el risc de lesions i optimitzant els temps de producció.

Entre els avantatges destacats del Manipulador de Buit Trompex hi ha:

  • Major seguretat: Minimitza el risc d'accidents i lesions associades amb la manipulació manual de sacs pesants.
  • Eficiència operativa: Permet un maneig àgil i precís dels sacs, millorant la productivitat i reduint els temps de manipulació.
  • Fiabilitat: Construït amb materials d'alta qualitat i tecnologia robusta, garanteix un rendiment consistent i durador en el temps.

En resum, el manipulador de buit trompex de Vinca Equipos Industriales es posiciona com una solució integral i eficaç per a les necessitats de manipulació de sacs en entorns industrials exigents, contribuint així a l'èxit i l'eficiència d'empreses com Votorantim Cimentos.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Ploma de columna amb manipulador de buit TROMPEX.

Client: Votorantim Cimentos
Construcció i producció de ciment.

Ubicació: Vigo / A Coruña (España)