ALCOCER MANIPULADOS: Portes enrotllables interconectades

Amb gairebé 50 anys d'experiència en la fabricació, instal·lació i manteniment d'equips industrials comptem amb una àmplia experiència que ens permet conèixer cada sector al detall, les necessitats, normatives i regulacions.

ALCOCER MANIPULADOS és un laboratori especialista en manipulats, retractilats i envasats de productes farmacèutics i del sector cosmètic. En un dels seus processos de producció necessitaven transportar uns productes duna sala a una altra sense contaminar. Què vol dir això? Que des de la sala 1 i la sala 2 no poden estar connectades.

Des de VINCA estudiem i analitzem el seu cas i oferim una solució formada per dues portes enrotllables model Practic Roll interconnectades.

Amb això aconseguim que una porta no s'obri si l'altra és oberta. Màxima seguretat oferta gràcies a aquesta tecnologia. D'aquesta manera, l'operari obre la porta 1, accedeix a la zona delimitada entre dues zones i quan la porta 1 es tanca la porta 2 s'obre.

Aquest sistema és molt comú en sectors com aquest, però també el podem trobar al sector de l'alimentació. Com sempre diem, cada client té unes necessitats diferents, però a Vinca som experts a oferir solucions.

Descobreix tota la gamma de portes industrials aquí o contacta  per comentar-nos el teu cas i poder oferir-te la millor solució. Recorda que a VINCA som experts en elevació i manipulació de càrregues industrials, sense importar-ne les dimensions o la càrrega.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: 2 Portes enrotllables Practic Roll

Client: Alcocer Manipulados

Ubicació: Barcelona / Barcelona (España)