MÍNIM BOATS: pont grua monorail 5t

Minimo Boats és una empresa dedicada a la fabricació d'embarcacions innovadores com el Mínim 8. Aquest model és una embarcació que compta amb allotjament per a 6 persones el que el converteix en un "apartament flotant".

La construcció d'aquestes embarcacions es duu a terme a Pontevedra, a les seves pròpies instal·lacions. Durant el procés de muntatge necessiten elevar els diferents materials que componen l'embarcació i per això a Vinca fabriquem un pont grua monorail.

El pont grua suporta una càrrega de 5000kg i per la biga carril es desplaça un polipast elèctric de cable, un dels models més fiables del mercat alhora que silenciós i segur. Amb els moviments d'elevació, translació del carro i translació del pont aconseguim elevar i transportar càrregues a tota la superfície que cobreix el pont grua.

Els ponts grua ens permeten elevar càrregues més grans i pesades que altres eines com serien les plomes o muntacàrregues. Cada producte està enfocat i dissenyat per fer uns treballs ia Vinca sempre analitzem i oferim una solució segons les necessitats de cada client.

Recorda que a Vinca som especialistes en el disseny, la fabricació i el muntatge de solucions per a l'elevació i la manipulació de tot tipus de càrregues. Si esteu interessats en rebre una proposta com aquesta podeu contactar amb nosaltres aquí.

Fitxa Projecte

Client: MÍNIMO BOATS
Construcció d'embarcacions

Ubicació: / Pontevedra (España)