Nou projecte, nou repte: pont grua de 6,3 tones amb funcionament tàndem per a XLG Heat Transfer

Vols conèixer com treballem? Com són els nostres ponts grua?

Fes una ullada a aquest projecte i descobreix com des de VINCA hem dissenyat i fabricat dos ponts grua a mida per al nostre client de Molina de Segura. A més, porten incorporat el funcionament tàndem per treballar simultàniament amb total seguretat.

Aquest projecte està compost per:

  • 2 ponts grua de 6,3t
  • Polipast NOVA
  • Comandament ràdio Tandem
  • Dispositiu anticol·lisió entre les grues en un mateix rail.
  • Personalització amb el color i el logotip de XGL Heat Transfer

Què fa únic aquest projecte?

Sistema tàndem

2 emissors + 2 receptors, cadascun instal·lat en una grua. L'usuari pot escollir amb quina grua vol operar, si ho vol fer de manera individual o conjuntament controlant simultàniament ambdues grues.

Anticolisió entre grues, normal EN15011:2011

Complint amb la normativa per garantir la màxima seguretat, aquest sistema de seguretat evita col·lisions violentes entre ponts grua o polipastos en un mateix rail. A més, podeu configurar i regular la distància de parada de 2 a 6 metres.

Fabricat a mida per al rendiment òptim:

Aquest projecte se centra en ladaptació. Cada detall del pont grua ha estat ajustat per satisfer les necessitats específiques del client, prioritzant l'optimització i el rendiment. També compta amb el logotip imprès a tots dos ponts grua per les dues cares.

Construcció robusta:

La fortalesa d'aquest pont grua és la seva construcció. Utilitzant materials de qualitat i tècniques de fabricació avançades, garantim no només la capacitat de manejar càrregues pesades, sinó també una durabilitat a llarg termini.

Cada client té unes necessitats i disposa d'un espai i un pressupost a VINCA estudiem i analitzem cada cas per oferir la millor solució. Si estàs interessat a rebre més informació sobre ponts grua pots emplenar el formulari que trobaràs aquí. aquí.

Fitxa Projecte

Client: XLG Heat Transfer

Ubicació: Molina de Segura / Murcia (España)