Prefabricats Agustín: Plumes giratories de columna i mural

Un cop més VINCA torna a col·laborar amb el client per oferir una solució per a l'optimització del sistema productiu.

En aquest cas, el nostre client necessitava molta mobilitat i versatilitat dels seus equips de soldadura per a realitzar processos de soldadura de les armadures per als futurs prefabricats de formigó.

Per a això, VINCA dissenya, fabrica i instal plomes giratòries amb peu i murals amb perfil lleuger per a la manipulació de càrregues lleugeres. D'aquestes plomes es pengen els equips de soldadura del client per a una excel·lent millora en els processos de soldadura de Prefabricats Agustí. D'aquesta manera, aconseguim adaptar-nos a les instal·lacions del client i oferir-li una mobilitat completa dels seus equips de soldadura en tota l'àrea d'acció de les plomes instal·lades, a més de facilitar i agilitzar enormement el treball de tots els operaris que realitzen aquest procés de soldadura .

Prefabricados Agustín

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Tres plomes giratòries amb peu i dues plomes giratòries murals. Totes les plomes amb perfil lleuger tipus TIR-PRO.

Capacitat/Dimensions: Plomes amb capacitat d'60kg amb una longitud total de braç 5 m i una alçada sota braç de 3 m.

Client: Prefabricados Agustín
Fabricant i proveïdor d'una extensa varietat d'elements prefabricats de formigó dirigits, principalment, al sector agrícola, ramader i industrial així com al de serveis i construcció.

Ubicació: Castejón del Puente / Huesca (España)