Descobreix les Portes Industrials

Coneix l’àmplia varietat de portes ràpides enrotllables que dissenyem i fabriquem a VINCA. Les nostres portes plegables permeten dividir i aïllar espais aprofitant el màxim possible amb total seguretat, cosa que les converteix en una gran elecció per a la indústria per la seva velocitat d’obertura, fiabilitat i durada.

Totes les portes ràpides que comentarem en aquest article les fabriqueu a les nostres instal·lacions de Vinca i posteriorment un equip de tècnics especialitzats duen a terme la instal·lació. També comptem amb un servei post venda que ofereix revisions i manteniments dels equips instal·lats.

Les portes industrials més destacades del nostre catàleg són:

Porta Plegable PVC VECTORFLEX

Ofereix una relació qualitat-preu immillorable, ja que té una gran durabilitat. Es pot instal·lar tant a l’interior com a l’exterior i el seu funcionament és dels més silenciosos. Aquesta porta plegable de PVC té com a opcional un variador per aconseguir una velocitat dobertura fins a 1 m.p.m.

Vols veure aquest model instal·lat? Així va quedar a les instal·lacions de BMW

Porta Automàtica Enrotllable PRACTIC-ROLL

Porta dissenyada per a espais interiors on busquem ocupar el mínim espai. És el model més econòmic.

Magna, una empresa dedicada a fabricació de parts d’automòbils va escollir aquest model per a les seves instal·lacions i aquest va ser el resultat.

Porta Automàtica Enrotllable SUPER-ROLL

Aquesta porta enrotllable es pot fabricar amb un màxim de 4x4m i s’instal·la tant a l’interior com a l’exterior. És una de les millors opcions per a l’exterior ja que està composta amb una tela flexible autoextingible classe M2 amb un reforç tèxtil interior, incloent rigiditzadors transversals que milloren la resistència als corrents d’aire o vent.

Com escollir la millor porta segons les característiques?

 InteriorExteriorVelocitat obertura
VERTORFLEXSiSi0,6
PRACTIC-ROLLSiNo0,5
SUPER-ROLLSiSi0,7

Podeu sol·licitar més informació i un estudi del projecte aqui.