Portes Industrials

Coneix l’àmplia varietat de portes ràpides enrotllablesque dissenyem i fabriquem a Vinca. Les nostres portes plegables permeten dividir i aïllar espais aprofitant el màxim possible amb total seguretat, cosa que les converteix en una gran elecció per a la indústria per la seva velocitat d’obertura, fiabilitat i durada.

Totes les portes ràpides que comentarem en aquest article les fabriqueu a les nostres instal·lacions de Vinca i posteriorment un equip de tècnics especialitzats duen a terme la instal·lació. També comptem amb un servei post venda que ofereix revisions i manteniments dels equips instal·lats.

Les portes industrials més destacades del nostre catàleg són:

Porta Plegable PVC VECTORFLEX

Ofereix una relació qualitat-preu immillorable, ja que té una gran durabilitat. Es pot instal·lar tant a l’interior com a l’exterior i el seu funcionament és dels més silenciosos. Aquesta porta plegable de PVC té com a opcional un variador per aconseguir una velocitat dobertura fins a 1 m.p.m.

Vols veure aquest model instal·lat? Així va quedar a les instal·lacions de BMW

Porta Automàtica Enrotllable PRACTIC-ROLL

Porta dissenyada per a espais interiors on busquem ocupar el mínim espai. És el model més econòmic.

Magna, una empresa dedicada a fabricació de parts d’automòbils va escollir aquest model per a les seves instal·lacions i aquest va ser el resultat.

Porta Automàtica Enrotllable SUPER-ROLL

Aquesta porta enrotllable es pot fabricar amb un màxim de 4x4m i s’instal·la tant a l’interior com a l’exterior. És una de les millors opcions per a l’exterior ja que està composta amb una tela flexible autoextingible classe M2 amb un reforç tèxtil interior, incloent rigiditzadors transversals que milloren la resistència als corrents d’aire o vent.

Com escollir la millor porta segons les característiques?

 InteriorExteriorVelocitat obertura
VERTORFLEXSiSi0,6
PRACTIC-ROLLSiNo0,5
SUPER-ROLLSiSi0,7

Podeu sol·licitar més informació i un estudi del projecte aqui.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies