Tipus de taules elevadores

El catàleg de taules elevadores està compost amb una àmplia varietat de models per oreixer tot tipus de càrregues, des dels 50 kg fins als 30.000 kg. Cada model està dissenyat per fer un tipus de treball, des de formar part de la línia de producció fins a realitzar treballs de manteniment d’una manera segura i ergonòmica transformant-se en més eficiència i per tant productivitat.

Coneix els diferents models de taules:

Taula de tisora estàndard

Les taules hidràulica és un dels models més utilitzats a la indústria i al sector logístic. Estan dissenyades per a la càrrega i la descàrrega, però també per millorar l’ergonomia del lloc de treball. Una de les funcions més habituals és la integració en els processos de producció, tant semiautomàtics com automàtics. Dins aquesta categoria trobem:

  • Taula elevadora extraplana, cota de plegat molt reduïda perfecta per a línies de producció lligades a sistemes de logística.
  • Taula per a càrregues distribuïdes, un model estàndard que ens permet elevar càrregues i millorar la posició ergonòmica de l’operari. Des dels 500 kg fins als 2000 kg amb un màxim d’elevació de 1880 mm (pot variar segons model i càrrega)
  • Taula per càrrega parcial concentrada, assegura el correcte funcionament i màxima seguretat per ser utilitzada en una àmplia varietat d’aplicacions.

Taula elevadora mòbil a bateria

Aquest model està equipat amb una bateria de 24V 240Ah i suporta càrregues fins a 5000kg i 1600mm de recorregut vertical. Per accionar la taula es fa servir la botonera independent.

Taula de tisora reforçada

Taula a Tandem, eleva les càrregues més pesades i de màximes dimensions.

Taula de tisora ​​electromecànica amb cadena

Taula elevadora de tisora ​​amb cadena SERAPID per a càrregues fins a 10t i 7 m d’elevació. L’accionament es realça a través de la cadena amb elevació mecànica per a una estabilitat i precisió extra.

Taules elevadores especials

Sent dissenyador i fabricants de taules elevadores aconseguim adaptar-nos i solucionar qualsevol necessitat dels nostres clients. Les taules especials han estat dissenyades per realitzar algunes tasques concretes i que facilitin i augmentin la productivitat a la feina.

Aquests serien els models que hem dissenyat i fabricat per solucionar tota mena de necessitats, però recorda, a vinca comptem amb un equip d’enginyers que dissenyen i fabriquen taules elevadores hidràuliques a mida per realitzar qualsevol tipus de treball.

Pots sol·licitar més informació i un estudi del projecte aquí.