La ploma mòbil OMNIA, el nostre model més potent

A Vinca comptem amb equips industrials per elevar, transportar i manipular tota mena de càrregues. Una de les darreres incorporacions al catàleg han estat les plomes mòbils que ens permeten elevar càrregues de fins a 2000kg i depenent del model, transportar-la a un altre lloc de la sala o moure-la estant la ploma fixa mentre es realitza el moviment.

5 models formen aquesta nova categoria, cadascun amb unes característiques per aconseguir oferir una varietat de funcions que s’adaptin a les necessitats dels clients. Vols conèixer el model que suporta més càrrega? T’expliquem tot sobre el a continuació.

El model OMNIA destaca per ser una ploma contrapesada de tracció elèctrica amb capacitat per a 2000kg i amb triple extensió elèctrica.

Característiques

  • Velocitat dʻajust i proporció
  • Càrrega 2000kg en mínima extensió i 500kg amb màxima extensió (3m de braç).
  • Braç extensible per recollir qualsevol càrrega fins i tot en passadissos o túnels.
  • Silenciosa, ecològica i amb zero emissions.
  • Es pot equipar amb qualsevol accessori sota ganxo com ventoses, bàscules, pinces, etc.
  • Timó amb màxima ergonomia i amb botons per a la doble velocitat

Configura la ploma OMNIA

  • Versió 2TL amb palanques de control amb velocitat ajustable i proporcional per a funcionament de la grua. La proporcionalitat es gestiona a través del moviment de les palanques. Una palanca que acciona l’elevació/descens del braç i l’altra acciona l’extensió/retraïment del braç.
  • Versió 2TR amb comandament a distància amb botons de velocitat ajustables i proporcionals amb mànec ergonòmic. La proporcionalitat es gestiona prement un botó situat al mànec. Un botó que acciona l’elevació/descens del braç i l’altre acciona l’extensió/retraïment del braç.

¿Com funciona aquesta ploma?

Pots demanar més informació sobre aquest model o altres omplint el formulari que trobarà aqui.