La ploma mòbil OMNIA, el nostre model més potent

A Vinca comptem amb equips industrials per elevar, transportar i manipular tota mena de càrregues. Una de les darreres incorporacions al catàleg han estat les plomes mòbils que ens permeten elevar càrregues de fins a 2000kg i depenent del model, transportar-la a un altre lloc de la sala o moure-la estant la ploma fixa mentre es realitza el moviment.

5 models formen aquesta nova categoria, cadascun amb unes característiques per aconseguir oferir una varietat de funcions que s’adaptin a les necessitats dels clients. Vols conèixer el model que suporta més càrrega? T’expliquem tot sobre el a continuació.

El model OMNIA destaca per ser una ploma contrapesada de tracció elèctrica amb capacitat per a 2000kg i amb triple extensió elèctrica.

Característiques

  • Velocitat dʻajust i proporció
  • Càrrega 2000kg en mínima extensió i 500kg amb màxima extensió (3m de braç).
  • Braç extensible per recollir qualsevol càrrega fins i tot en passadissos o túnels.
  • Silenciosa, ecològica i amb zero emissions.
  • Es pot equipar amb qualsevol accessori sota ganxo com ventoses, bàscules, pinces, etc.
  • Timó amb màxima ergonomia i amb botons per a la doble velocitat

Configura la ploma OMNIA

  • Versió 2TL amb palanques de control amb velocitat ajustable i proporcional per a funcionament de la grua. La proporcionalitat es gestiona a través del moviment de les palanques. Una palanca que acciona l’elevació/descens del braç i l’altra acciona l’extensió/retraïment del braç.
  • Versió 2TR amb comandament a distància amb botons de velocitat ajustables i proporcionals amb mànec ergonòmic. La proporcionalitat es gestiona prement un botó situat al mànec. Un botó que acciona l’elevació/descens del braç i l’altre acciona l’extensió/retraïment del braç.

¿Com funciona aquesta ploma?

Pots demanar més informació sobre aquest model o altres omplint el formulari que trobarà aqui.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies