ICONEL CABLES: Pont grua 2000 kg amb implement Big Bag

Nova instal·lació d'un pont grua de 2000 kg + balancí per a BigBag, tot l'equip dissenyat i fabricat per Vinca Equipos Industriales. Aquest pont grua és una solució eficient i segura per al maneig de càrrega al seu entorn industrial.

La combinació del pont grua i el balancí formen una eina versàtil i resistent que s'adaptarà perfectament a les necessitats del client. Amb la seva capacitat d'elevació, permetrà el transport i el posicionament de la big bag amb facilitat, optimitzant les operacions i millorant la productivitat a l'àrea de treball.

Parts del projecte:
Pont grua monorail 2000 kg
Polipast de cap NOVA
Balancí Big Bag model ASR
Comandament ràdio

La combinació de pont grua i polipast ens permet realitzar 3 moviments diferents:

Translació del pont grua per la carrilera
Translació del polipast per la biga
Elevació del ganxo del polipast

Tots aquests moviments s'accionen des del comandament radio on controlem la direcció i la velocitat del polipast NOVA. Els pont grua sempre van equipats amb botonera però per a més comoditat i eficàcia oferim opcionalment el comandament ràdio.

A més dels beneficis operatius, el pont grua de 2000 kg també ofereix avantatges significatius en termes destalvi de temps i costos. La capacitat de càrrega i l'eficiència en el maneig de càrregues pesades reduiran els temps de treball i augmentaran la productivitat. En optimitzar els processos de càrrega i descàrrega, es minimitzen els temps d'inactivitat i es millora l'eficiència general de les operacions.

L'elecció de Vinca Equips Industrials com a proveïdor del pont grua de 2000 kg és una garantia de qualitat i de confiança. Vinca és reconegut per la seva experiència a la indústria i el seu ampli coneixement en equips industrials els permet oferir solucions personalitzades que s'adapten perfectament a les necessitats i requisits específics de cada client. Si vols i estàs interessat a rebre informació sobre un pont grua o algun altre equip industrial pot posar-se en contacte aquí.

Fitxa Projecte

Client: ICONEL CABLES

Ubicació: Binaced / Huesca (España)