INOXIDABLES MAIPEZ: Pont grua 3,2 t

INOXIDABLES MAIPEZ és una empresa especialitzada en subministrament d'Acer Inoxidable oferint gran varietat de materials des de les seves instal·lacions de Las Palmas de Gran Canarias.

Amb l'objectiu de manipular i càrregues alguns productes realitzem la fabricació i instal·lació d'un pont grua monorail de 3200kg amb un polipast de cable de la marca SWF model Nova. Aquest polipast és un dels més resistents i econòmics per a aquesta càrrega, si vols saber per què pots fer una ullada a l'article on t'expliquem els avantatges i les característiques dels polipastos de cable.

L'estructura per sustentar el pont grua està formada per unes bigues carril suportades amb pilars, en aquest cas van ser pintats en color blau a petició del client. L´acabat estàndard de la biga monorail és amb pintura RAL 1028 i de l´estructura grisa RAL 7037 però oferim un ampli ventall de colors que pot sol·licitar al comercial de la seva zona.

Recordeu que a Vinca som fabricants d'aquests ponts grua el que ens permet oferir una gran varietat d'opcionals, des del color fins a accessoris que aporten la màxima seguretat durant la utilització d'aquest equip industrial.

Si voleu rebre més informació podeu posar-vos en contacte amb el comercial de la vostra zona que trobareu aquí i omplint el formulari.

Fitxa Projecte

Equipament Instal·lat: Puente grúa monorraíl, polipasto de cable NOVA.

Capacitat/Dimensions: Càrrega màxima: 3.200 kg

Client: INOXIDABLES MAIPEZ

Ubicació: Las Palmas de Gran Canaria / Las Palmas (España)