Nou manipulador de buit TROMPEX Lite

VINCA amplia la seva gamma de productes per manipuladors industrials de càrregues amb manipuladors de buit TROMPEX Lite, per a càrregues lleugeres. Aquesta nova gamma permet manipular càrregues de fins a 20 kg, ja siguin sacs, caixes, bidons, garrafes, retractilats, tot dependrà de l’adaptador de succió que necessiti.

Per a cada tipus de càrrega VINCA ofereix els seus serveis de disseny industrial per desenvolupar una solució a mida segons les seves necessitats.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies