VINCA exposa a HISPACK 2015

Vinca Equips Industrials estarà de nou en HISPACK, la fira del Packaging que se celebra a Barcelona del 21 al 24 d’abril. Des de fa més de 35 anys, Vinca es dedica a la fabricació, instal·lació i reparació d’equips industrials, especialment dedicats a la manipulació de càrregues.

Vinca Equips Industrials és fabricant de ponts grua, muntacàrregues, plomes, taules de tisores, portes industrials, i distribuïdor de marques reconegudes a nivell mundial com Premier, dedicada a la fabricació d’inversors de palets i Rite-Hite, especialitzada en equips de seguretat per l’empresa, així com ventiladors HVLS, per millorar el confort de les zones de treball.

Durant la fira HISPACK, Vinca presentarà la seva gamma de manipuladors de càrregues, indicats per evitar els riscos de lesions i baixes laborals en el maneig de càrregues, a més de millorar l’ergonomia en el treball. A més, com Hispack se celebra conjuntament amb Bta, a l’estand també disposarem d’un inversor de palets, que permet realitzar la substitució d’un palet de plàstic, per un de fusta, operació molt habitual en la indústria alimentària.

Visiteu-nos a l’estand F673 (Pavelló 3) i li presentarem els nostres productes.

L’esperem !!!