Nou Girapeces

VINCA presenta el nou Girapeces, aquest equip industrial treballa suspès de qualsevol element d’elevació, gràcies a això millora la productivitat i permet voltejar càrregues d’una forma segura.

Les seves aplicacions en l’entorn industrial són molt variades, es pot utilitzar per manipular estructures metàl·liques, per a fabricants de caldereria, per a empreses constructores del sector ferroviari, per elements prefabricats de formigó o qualsevol indústria de la pedra i marbre.

Aquest nou girapeces té una capacitat de càrrega de fins a 80.000 kg, i la distància entre politges pot ser fixa o mòbil segons el model. La velocitat és de 1,2 m / minut i la seva construcció compleix la normativa FEM i disposa de certificat CE.

Més informació del nou girapeces

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies