Pòrtic Portàtil d’Alumini Especial

Estamos muy satisfechos de poder compartir con ustedes una foto del pórtico ligero de aluminio recibida de uno de nuestros clientes en acción. En la imagen se muestra una grúa pórtico portátil ALU que fue personalizado para adaptarse a la especificación exacta de nuestro cliente, diseñado específicamente para el entorno de trabajo en el que se requiere la grúa.

Estem molt satisfets de poder compartir amb vostès una foto del pòrtic lleuger d’alumini rebuda d’un dels nostres clients en acció.

A la imatge es mostra una grua pòrtic portàtil ALU que va ser personalitzat per adaptar-se a l’especificació exacta del nostre client, dissenyat específicament per a l’entorn de treball en què es requereix la grua.

El pòrtic d’alumini està equipat amb un polipast manual, és especial perquè en una banda s’ha dissenyat un pota per a la màxima aproximació lateral, aprofitant al màxim l’espai útil del passadís. A l’altra banda, s’ha fet servir una pota estàndard.

Amb el pòrtic d’alumini en aquesta configuració, l’usuari pot fer el manteniment de l’equip amb facilitat, en un espai reduït, muntant el pòrtic en 5 minuts cada vegada que necessita fer una intervenció i retirant-lo de nou en acabar. Les restriccions de l’espai habituals en aquest tipus de sala neta, van ser superades de manera que l’usuari pot fàcilment moure l’objecte i col·locar-ho en la passarel·la, i tot gràcies al nostre pòrtic lleuger ..

Com el pòrtic lleuger s’ha dissenyat majoritàriament amb peces estàndard, l’usuari aprofita part de l’equip per a tasques en altres zones sense restriccions d’espai, traient la màxima rendibilitat de la seva pòrtic d’alumini.

A la nostra web pot veure tota la nostra gamma de grues pòrtic lleugers i grues pont.