Control anti-balanceig de la càrrega per pont grua

El dispositiu opcional per ponts grua de control anti-balanceig de la càrrega supervisa tots els moviments de l’equip, així com l’altura d’elevació, velocitat de desplaçament i la càrrega transportada. El sistema utilitza aquests valors per regular d’acceleració i frenada modificant les corbes corresponents, evitant així el balanceig de la càrrega suspesa en aturar la grua.

L’operador del pont grua pot centrar la seva atenció totalment en la càrrega i no ha de prendre en consideració les frenades, aproximacions i els moviments de balanceig. Això representa un estalvi considerable en temps i millora la seguretat de l’operació amb ponts grua.

La funció anti-balanceig s’estabilitzarà la càrrega evitant els pics de càrrega nocius i per tant redueix la pressió exercida sobre els dos components: elèctrics i mecànics. Això redueix el temps i diners invertits en el manteniment. La grua és fàcil de controlar i permet que la càrrega del pont grua es col·loqui en la posició correcta molt més ràpid.

El sistema inclou un llum de control per obrir si el sistema està encès o apagat.

ELS AVANTATGES SÓN EVIDENTS:

  • Augment de la productivitat de forma exponencial, s’eliminen els temps de posicionament i s’augmenten les velocitats de translació amb seguretat.
  • Es poden programar velocitats més altes i acceleracions més brusques són més segures i amb menor desgast.
  • Millor precisió de posicionament perquè la càrrega no es balanceja quan s’atura el moviment translació.
  • Major seguretat.
  • Reducció del risc de col·lisió causa de la menor balanceig de la càrrega.
  • Menys formació necessari per als operadors del pont grua per arribar a nivell de domini de la precisió de posicionament i seguretat en la manipulació de càrregues.