Nou Pont grua d’alumini LIGHTster

Este año se cumplen 5 años desde el lanzamiento de la línea de puentes de aluminio LIGHTster. Para la celebración, queremos compartir las ventajas del puente ligero en combinación con el polipasto Chainster GT, equipado con variador en elevación.

Aquest any es compleixen 5 anys des del llançament de la línia de ponts d’alumini LIGHTster. Per a la celebració, volem compartir els avantatges del pont lleuger en combinació amb el polispast Chainster GT, equipat amb variador en elevació.

El conjunt de grua lleugera d’alumini LIGHTster i el nou polipast de cadena elèctric és una combinació perfecta com grua per a una estació de treball d’altar productivitat.

Es fabrica fins a una capacitat de fins a 2.000 kg. La configuració oferta cobreix una multitud de propòsits, ja que disposem de versió monorail, birrail, i d’altura reduïda. El pont grua LIGHTster pot ser en versió manual o pont grues motoritzada.

L’avantatge del sistema de pont grua lleuger en alumini LIGHTster enfront d’altres productes similars és la facilitat de moviment, reduint fins a 5 vegades els esforços de l’operari en cada arrencades i parada, de manera que l’avantatge ergonòmica és evident.

Un altre avantatge és que es tracta d’un sistema modular, de muntatge molt senzill, i que pot traslladar-se i modificar-se la seva configuració en funció de l’ús necessari, de manera que la inversió en el pont grua, s’optimitza encara més.

El mateix pes reduït de la grua d’alumini té un efecte positiu sobre l’estàtica de l’edifici i fa que el muntatge per als instal·ladors més lleuger i més fàcil.

Si a més equipem el pont grua amb un polipast Chainster GT, obtenim l’equip perfecte en suavitat i productivitat, amb velocitats d’elevació fins a 20 m / min segons la capacitat. El polipast de cadena GT inclou com a estàndard la funció ‘Xoc Load’ que evita arrencades brusques, ajustant la velocitat en funció del pes.

Descobreixi tota la gamma de ponts grua lleuger de Vinca a la nostra web.