Vinca, a la fira Empack (Madrid, 7 i 8 de novembre 2017)

Vinca presentarà la seva gamma de manipuladors per a càrregues lleugeres a la fira Empack de Madrid

Fira de Madrid – Pavelló 9

Stand C-33

Aquesta fira recull les novetats en el sector del envàs i embalatge i constitueix un punt de trobada entre professionals del sector.

A més de la fira, es realitzen taules rodones i conferències, de gran interès sectorial.

Esperem la seva visita i tindrem molta gana col·laborar en els seus projectes de ponts crane, plomes, portes industrials, equips per a dolls, manipuladors, inversors, taules de tijeras, montacargas, etc.

L’esperem!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies