VINCA, present a la Fira Empack de Madrid 2017

La fira Empack, que es va celebrar a Madrid els dies 6 i 7 de novembre, va comptar amb l’assistència de Vinca, que va presentar les seves manipuladors de buit TROMPEX, ideals per a la manipulació de càrregues lleugeres com sacs, caixes, bidons, bosses, però també taulers, planxes, etc. A més, també vam presentar els elevadors mòbils tipus carret, amb multitud d’implementos per adaptar-se a diferents càrregues (bidons, bobines, etc.) i a diferents condicions de manipulació.

La fira va comptar amb una gran assistència de públic que es va acostar a l’estand per veure en directe el funcionament dels manipuladors.

Aquests equip són gran utilitat, ja que faciliten la manipulació de sacs, caixes, etc. amb total seguretat i sense risc per als operaris, evitant esforços i moviments repetits, que acaben produint lesions i baixes.

.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies