VINCA, present a la Fira Empack de Madrid 2017

La fira Empack, que es va celebrar a Madrid els dies 6 i 7 de novembre, va comptar amb l’assistència de Vinca, que va presentar les seves manipuladors de buit TROMPEX, ideals per a la manipulació de càrregues lleugeres com sacs, caixes, bidons, bosses, però també taulers, planxes, etc. A més, també vam presentar els elevadors mòbils tipus carret, amb multitud d’implementos per adaptar-se a diferents càrregues (bidons, bobines, etc.) i a diferents condicions de manipulació.

La fira va comptar amb una gran assistència de públic que es va acostar a l’estand per veure en directe el funcionament dels manipuladors.

Aquests equip són gran utilitat, ja que faciliten la manipulació de sacs, caixes, etc. amb total seguretat i sense risc per als operaris, evitant esforços i moviments repetits, que acaben produint lesions i baixes.

.