X-LINK la nova app per polipasts NOVA

X-LINK la nova app per ampliar les capacitats del polispast NOVA

L’aplicació SWF X-Link amplia la connectivitat de l’polispast de cable elèctric NOVA i del seu PLC intern de supervisió NovaMaster. A través de l’aplicació es visualitzen clarament tots els paràmetres de NovaMaster al telèfon mòbil des del terra: càrrega en ganxo, sobrecàrregues, estat de el fre, missatges d’error, entre molts altres.

Amb aquesta millorés facilita enormement la comunicació amb el polispast de cable, i podem veure el seu estat simplement amb un telèfon mòbil. Això millora la cooperació amb el servei d’assistència i permet saber quan és realment necessària la inspecció de manteniment.

Per més informació sobre del nou X-LINK i del NovaMaster vagi a la fitxa del producte.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies