X-LINK la nova app per polipasts NOVA

X-LINK la nova app per ampliar les capacitats del polispast NOVA

L’aplicació SWF X-Link amplia la connectivitat de l’polispast de cable elèctric NOVA i del seu PLC intern de supervisió NovaMaster. A través de l’aplicació es visualitzen clarament tots els paràmetres de NovaMaster al telèfon mòbil des del terra: càrrega en ganxo, sobrecàrregues, estat de el fre, missatges d’error, entre molts altres.

Amb aquesta millorés facilita enormement la comunicació amb el polispast de cable, i podem veure el seu estat simplement amb un telèfon mòbil. Això millora la cooperació amb el servei d’assistència i permet saber quan és realment necessària la inspecció de manteniment.

Per més informació sobre del nou X-LINK i del NovaMaster vagi a la fitxa del producte.