VINCA present a l’última edició de HISPACK 2015

Vinca Equips Industrials va participar en HISPACK 2015, la fira del Packaging que es va celebrar a Barcelona del 21 al 24 d’abril del 2015.

Des de fa més de 35 anys, VINCA es dedica a la fabricació, instal·lació i reparació d’equips industrials, especialment dedicats a la manipulació de càrregues.

VINCA Equips Industrials és fabricant de ponts grua, muntacàrregues, plomes, taules de tisores, portes industrials, i distribuïdor de marques reconegudes a nivell mundial com PREMIER, dedicada a la fabricació d’inversors de palets i RITE-HITE, especialitzada en equips de seguretat per l’empresa, així com ventiladors HVLS, per millorar el confort de les zones de treball.

Durant la fira HISPACK 2015, VINCA va presentar la seva gamma de manipuladors de càrregues, indicats per evitar els riscos de lesions i baixes laborals en el maneig de càrregues, a més de millorar l’ergonomia en el treball.

A més, com HISPACK 2015 se celebra conjuntament amb BTA, a l’estand també vam presentar un inversor de palets, que permet realitzar la substitució d’un palet de plàstic, per un de fusta, operació molt habitual en la indústria alimentària.

A més, com a novetat, VINCA va exposar una ventosa de buit VACU-LIFT, ja que des del 1 de gener 2015 VINCA distribueix els sistemes de ventoses per manipular xapes, etc. del fabricant alemany VACU-LIFT, líder mundial en aquest sector.