Portes ràpides per a càmares frigorífiques i de congelació BARRIER GLIDER

La nueva generación de puertas para cámaras frigoríficas y de congelación BARRIER-GLIDER reduce drásticamente los costes de funcionamiento de los almacenes refrigerados y de congelación gracias a la alta capacidad de aislamiento del tejido y a las elevadas velocidades de apertura y de cierre.

La nova generació de portes ràpides per a càmeres frigorífiques i de congelació impactables d’obertura horitzontal BARRIER-GLIDER redueix dràsticament els costos de funcionament dels magatzems refrigerats i de congelació gràcies a l’alta capacitat d’aïllament del teixit ia les elevades velocitats d’obertura i de tancament .

La ràpida obertura del buit gràcies a les dues fulles de moviment horitzontal cap a cada costat aconsegueix un menor temps d’obertura, minimitza l’intercanvi d’aire fred / calent i redueix el risc d’impactes.

L’exclusiu disseny de la porta BARRIER-GLIDER li permet ser impactada, evitant costoses reparacions en cas d’accident.

 

barrier-glider-1

barrier-glider-2

Les portes BARRIER-GLIDER estan preparades per treballar a temperatures compreses entre els -30º i + 50ºC. Les portes per a càmeres de congelació, construïdes amb panells aïllants R-10, estan aïllades en tota la seva estructura.

Els panells aïllants R-10 de 74 mm de gruix, estan compostos per un nucli d’escuma aïllant cobert amb un teixit de poliuretà de color gris. Aquest panell reflecteix la calor, el fred i la humitat.

El seu exclusiu sistema de juntes assegura un ajust complet entre panells.

Les portes BARRIER-GLIDER incorporen el nou sistema de segellat THERMAL AIRTM, el qual proporciona el segellat més ajustat de tots els existents avui en dia en portes frigorífiques i de càmeres de congelació. Aquest sistema combina un sistema de tubs de material tèxtil en tot el perímetre de la porta i un ventilador d’aire calent que proporciona un segellat que prevé infiltració d’aire a la cambra frigorífica.

 barrier-glider-vinca

ESPECIFICACIONS:

 • Velocitat d’apertura: 1,5 m/s.
 • Apertura efectiva de buit 3 m/s
 • Velocitat de tancament: 0,75 m/s.
 • Dimensions:
  • Mínim: 2135 x 2440 mm
  • Màxim: 3048 x 4267 mm
 • El seu sistema de juntes entre panells permet un tancament hermètic i segur.
 • Marc autoportant sobre bigues en tub rodó d’acer cantejat.
 • Microprocesador PLC controlador d’operacions incorporat:
  • Regula tempos d’obertura i espera.
  • Control de nº de operacions.
  • Posibilitat de parar maniobra i obrir porta en cas d’impacte.
  • Modulació de totes les funcions i definició de paràmetres de control.
 • Reobertura automàtica de la porta en cas d’obstrucció del buit.
 • La porta pot ser oberta manualment en cas de fallada en el subministrament elèctric.
 • Pèrdues mínimes de buit útil en la seva instal·lació, gràcies a la seva estructura autoportant de reduïdes dimensions.
 • Opcionalment hi ha diferents sistemes d’activació: bandes magnètiques, cèl·lules, polsadors, etc …

Consulta el nostre catàleg per a més informació sobre portes ràpides i portes flexibles per al món industrial i logístic.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies