Polispast en acer inoxidable

Aquest any 2018 completem la gamma de polispast manuals especials amb els ternals 100% en acer inoxidable fins a 3000 kg.

Estan especialment dissenyats per al sector farmacèutic i sector alimentari on la demanda d’aquests productes és cada vegada major.

El polispast i el carro manual fabricat íntegrament en acer inoxidable és també un equip molt útil per a entorns on la corrosió és alta: plantes químiques, sector marí i depuradores d’aigües i fangs entre els més habituals.

Els carros en acer inoxidable es fabriquen en versió manual per impuls o per translació a cadena.

Per a aquelles aplicacions de muntures que es volen elevació i / o translació elèctrica, disposem de muntants de cadena fabricats en fosa d’alumini però amb cadena d’acer inoxidable, ganxo en acer inoxidable, rodes en acer inoxidable i lubrificants especials aptes per a alimentació sector amb capacitats fins a 2600 kg en la versió estàndard.