Polispast en acer inoxidable

Aquest any 2018 completem la gamma de polispast manuals especials amb els ternals 100% en acer inoxidable fins a 3000 kg.

Estan especialment dissenyats per al sector farmacèutic i sector alimentari on la demanda d’aquests productes és cada vegada major.

El polispast i el carro manual fabricat íntegrament en acer inoxidable és també un equip molt útil per a entorns on la corrosió és alta: plantes químiques, sector marí i depuradores d’aigües i fangs entre els més habituals.

Els carros en acer inoxidable es fabriquen en versió manual per impuls o per translació a cadena.

Per a aquelles aplicacions de muntures que es volen elevació i / o translació elèctrica, disposem de muntants de cadena fabricats en fosa d’alumini però amb cadena d’acer inoxidable, ganxo en acer inoxidable, rodes en acer inoxidable i lubrificants especials aptes per a alimentació sector amb capacitats fins a 2600 kg en la versió estàndard.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies