Nou multielevador d’alumini

Com a part implicada en la millora de l’ergonomia dels processos dels nostres clients, vam presentar l’elevador mòbil d’alumini amb capacitat fins a 250 kg.Este equip aquesta equipat amb un cabestrant manual, i pot muntar per utilitzar amb elevació amb ganxo o mitjançant pales per palets.

Com a part implicada en la millora de l’ergonomia dels processos dels nostres clients, vam presentar l’elevador mòbil d’alumini amb capacitat fins a 250 kg.Este equip aquesta equipat amb un cabestrant manual, i pot muntar per utilitzar amb elevació amb ganxo o mitjançant pales per palets.

  • El pal d’elevació és divisible / extensible: prolongació desmuntable de 1.000 mm.
  • El Multielevador d’alumini pot plegar totalment amb pocs moviments i guardat de manera que ocupa molt poc espai.

Existeixen 2 models estàndard disponibles: el model sense contrapès amb rodes davanteres, i el model contrapesat per accedir a la càrrega en voladís.

A petició, es poden oferir models a mida basats en la configuració estàndard.

Les aplicacions més freqüent és: càrrega descàrrega de palets, manteniment d’equips com a motors i bombes, elevació de bobines i caixes, etc.

L’elevador d’alumini és útil en moltes operacions habituals en qualsevol empresa.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies