Vinca present a Hispack 2018

Vinca ha participado en la feria Hispack que se celebró en Barcelona del 8 al 11 de mayo, con gran éxito de visitantes. La empresa Vinca diseña, fabrica, instala y realiza el mantenimiento de puentes grúa, montacargas, mesas de tijeras, puertas industriales, y manipuladores, entre otros equipos. La gama que se presentó en la feria fue la gama de manipuladores, por ser más adecuada al tipo de cliente de Hispack.

Vinca ha participat a la fira Hispack que va tenir lloc a Barcelona del 8 al 11 de maig, amb gran èxit de visitants. L’empresa Vinca dissenya, fabrica, instal·la i realitza el manteniment de ponts grua, muntacàrregues, taules de tisores, portes industrials, i manipuladors, entre d’altres equips. La gamma que es va presentar a la fira va ser la gamma de manipuladors, per ser més adequada al tipus de client d’Hispack.

Els clients van poder provar personalment la gamma de manipuladors, composta per: manipuladors de buit, estàndard i monocomandament, elevadors mòbils per bobines i bidons, fonamentalment i finalment, els manipuladors ingràvids, que permeten prendre qualsevol tipus de càrrega i voltejar-, etc.

També van tenir oportunitat de comprovar l’extrema maniobrabilitat de la nova ploma de fibra de carboni, així com el nou capçal de control monocomandament dels manipuladors de buit TROMPEX.

Consulteu-nos si té un projecte en què puguem col·laborar!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies