Reunió anual de formació Rite Hite de la mà d’Adrian Medina (Rite Hite Itàlia)

Reunió anual de formació de la nostra representada Rite Hite de la mà d’Adrian Medina Key account manager de Rite Hite Itàlia.

Dins el procés de formació continuada de l’empresa Rite Hite, líder mundial en equips de seguretat i estalvi energètic en els molls de càrrega i indústries, s’ha realitzat el passat mes de novembre la presentació dels nous programes de seguretat i nous equips a l’equip comercial de VINCA EQUIPOS INDUSTRIALES, SA

La formació i discussió es va centrar al voltant dels nous abrics ECLIPSE, les barreres de seguretat per a molls de càrrega DOK GUARDIAN i en l’estudi de la guia FEM per equips retenidors de camions on el GWL 2300 de Rite Hite ocupa la posició de líder de mercat

Des de l’any 1.994 VINCA és el distribuïdor exclusiu dels equips de Rite Hite per a Espanya i Portugal oferint solucions de primer nivell pel que fa a qualitat i seguretat en els molls de càrrega a les empreses.