Nous accessoris per a Plumes Lleugeres Davit

En VINCA hem afegit dos nous accessoris per a Plomes Lleugeres.

  • PORTABASE Base en H
    És un sistema portàtil de tres peces que es pot desarmar fàcilment pel seu transport. Dissenyat per experts per proporcionar un ús complet i compatibilitat amb el TDAVIT i PORTADAVIT QUANTUM per proporcionar la màxima flexibilitat quan la instal·lació o l’ús d’una base fixa no és possible. El PORTABASE Base en H permet que els nostres productes de braç de grua s’utilitzin per aixecar materials de fins a 600 kg, així com proporcionar accés i sortida per espais confinats i tasques d’altura, fins i tot com a punt d’ancoratge per a casos de protecció de caigudes.
PORTBASE Base en H.
  • PORTABASE Contrapes
    És un sistema portàtil de cinc peces que es pot desarmar fàcilment pel transport. Dissenyat per experts, el sistema és compatible amb el TDAVIT i PORTADAVIT QUANTUM per proporcionar la màxima flexibilitat quan la instal·lació o l’ús d’una base fixa no és possible. El producte és ràpid i fàcil d’instal·lar sense necessitat de herramientas. El PORTABASE Contrapès permet que els nostres productes de braç de grua s’utilitzin per aixecar materials de fins a 600 kg, així com per facilitar l’accés i la sortida en espais confinats i en tasques de alçada, fins i tot com a punt d’ancoratge per a casos de protecció de caigudes.
PORTABASE Contrapeso.

Podeu descarregar el catàleg per a més informació a la fitxa de producte: Plomes Lleugeres.