Nous accessoris per a Plumes Lleugeres Davit

En VINCA hem afegit dos nous accessoris per a Plomes Lleugeres.

  • PORTABASE Base en H
    És un sistema portàtil de tres peces que es pot desarmar fàcilment per a la seva transporte.Diseñado per experts per proporcionar un ús complet i compatibilitat amb el TDAVIT i PORTADAVIT QUANTUM per proporcionar la màxima flexibilitat quan la instal·lació o l’ús d’una base fixa no és possible .El PORTABASE Base en H permet que els nostres productes de braç de grua s’utilitzin per aixecar materials de fins a 600 kg, així com proporcionar accés i sortida per espais confinats i tasques d’altura, fins i tot com a punt d’ancoratge per a casos de protecció de caigudes.
PORTBASE Base en H.
  • PORTABASE Contrapes
    És un sistema portàtil de cinc peces que es pot desarmar fàcilment per a la seva transporte.Diseñado per experts, el sistema és compatible amb el TDAVIT i PORTADAVIT QUANTUM per proporcionar la màxima flexibilitat quan la instal·lació o l’ús d’una base fixa no és possible. El producte és ràpid i fàcil d’instal·lar sense necessitat de herramientas.El PORTABASE Contrapès permet que els nostres productes de braç de grua s’utilitzin per aixecar materials de fins a 600 kg, així com per facilitar l’accés i la sortida en espais confinats i en tasques de alçada, fins i tot com a punt d’ancoratge per a casos de protecció de caigudes.
PORTABASE Contrapeso.

Podeu descarregar el catàleg per a més informació a la fitxa de producte: Plomes Lleugeres.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies