Nuevos Vídeos PLT sobre funciones especiales

Recentment hem ampliat la informació tècnica sobre les funcions especials en els ELEVADORS Verticals PLT i MUNTACÀRREGUES de VINCA, per destacar les propietats i millores que comporta disposar de la garantia i seguretat d’aquestes funcions en els nostres ELEVADORS PLT.

Us convidem a veure els nous vídeos incorporats a la web sobre els diferents sistemes que incorporen els elevadors verticals i muntacàrregues de VINCA:

  • Sistema d’enclavament SBS
  • Sistema SAC de seguretat de cables
  • Sistema de doble seguretat DSD
  • entre altres…

En aquest vídeo es pot trobar tot un conjunt d’informació sobre els components, tipus d’acabats, funcions i serveis dels nostres ELEVADORS Verticals PLT de VINCA.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies