Art i Indústria es fusionen al Gran Teatre de Liceu

Estem acostumats a veure els nostres equips industrials en entorns de producció com fàbriques o tallers, en aquesta ocasió volem compartir un punt de vista a què no estem acostumats, ja sigui des del punt de vista com a espectador de les arts escèniques del Gran Teatre de Liceu com d’aquells a què estan acostumats a entorns industrials on les maquinàries de gran envergadura i altres aspectes més tècnics són els protagonistes.

En aquesta ocasió podreu veure el sistema de seguretat SpanGuard, una barrera de seguretat subministrada per VINCA per al Gran Teatre de Liceu per a la representació de “La Bohème” a Barcelona.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies