Nou catàleg d’Elevadors Mòbils

Seguim treballant i ampliant la nostra oferta per oferir els millors productes d’elevació i manipulació de càrregues.

Oferim des de més de 100 models diferents de transpaletes, manipuladors, taules mòbils elevadores, recollides comandes i elevadores unipersonal.

La elevación de cargas nunca ha sido tan sencilla y eficiente como con estos productos diseñados para el izado de cargas a diferentes alturas.

Descobriu el nostre catàleg d’elevació de càrrega:

Transpaletas
apiladores
Apiladores
Mesas móviles elevadoras
elevador-unipersonal
Plataforma elevadora unipersonal
recoge-pedidos-vertical
Recoge pedidos vertical

Disposem de models tant en versió manual com a elèctrica. També hi ha productes que combinen la traducció manual amb l’elevació electromecànica.

Los transpaletas están diseñados para elevar y transportar la carga tanto por almacenes como por tiendas. A més, estan disponibles en versió INOX i galvanitzat.

També disposem del model de transpaleta elevadora i pesadora, una versió creada per aprofitar el temps i l’esforç que mentre l’operari treballa la transpaleta va reconèixer la informació com el pes o el número de peticions.

Per un altre costat, disposem d’un catàleg d’apiladors manuals, electromanuales i elèctrics. Les carretilles apiladores ens permeten elevar i transportar càrregues de forma segura des dels 500 kg fins als 1600 kg. En aquesta categoria també hi ha disponibles versions d’INOX i Galvanitzat, per la qual cosa ens adaptem a les necessitats i requeriments del mercat.

La taula elevadora mòbil pot transportar càrregues de 800 kg i assoleix una alçada fins als 1000 mm. Also, this mesa de tijera elevable també s’utilitza com a taula de treball.

Seguint amb l’elevació incloem al catàleg una plataforma elevadora unipersonal també coneguda com a muntacàrregues per a persones (en aquest cas una persona). Suporta fins a 120 kg i eleva un total de 3 metres.

Tanquem el catàleg de maquinària d’elevació amb la recollida comandes vertical que ens garanteix estabilitat i agilitat per preparar comandes.

Està pensat per a empreses minoristes que compten amb espais reduïts i preparen comandes o necessiten manejar càrregues.

Si estàs interessat en obtenir més informació sobre maquinària d’elevació pots contactar amb nosaltres aquí o fer una ullada al catàleg.