Quin topall de protecció escollir per al moll de càrrega?

Els topalls de protecció s’utilitzen per protegir els molls de càrrega de possibles cops causats quan els camions s’aproximen i es produeixen moviments durant la càrrega i la descàrrega de mercaderies. Aquest accessori absorbeix part de limpacte i evita que el moll de càrrega es deteriori.

Un cop coneixem la seva funció només ens queda saber quin topall de càrrega escollir. Hi ha diferents models fabricats amb materials com el cautxú o l’alumini i amb diferents dimensions. A continuació, destacarem els models disponibles al catàleg Vinca de major a menor resistència.

Topall d’acer flotant – el topall més resistent

Soporta forts moviments de fricció que es provoquen durant la càrrega i descàrrega de les mercaderies. Aquest model és el més recomenat per aquells molls que reben camions containers.

Està compost per un nucli de cautxú recobert amb una capa d’acer que fluctua en ser impactada.

Topall de cautxú laminat – perfecta relació qualitat/preu

És un model molt resistent als impactes ia l’abrasió i compta amb una doble funció, protegeix el moll i el camió dels impactes. És el topall de protecció perfecte per a molls amb un elevat trànsit de vehicles. A més, compta amb un suport opcional per elevar el topall per protegir també els camions amb més alçada.

Topall de cautxú massís – el model més econòmic

És el model més econòmic que ens protegeix el moll de possibles cops durant la càrrega i la descàrrega absorbint lleugerament l’impacte. És el més comú als molls ja que compleix perfectament la seva funció de protecció.

Si disposeu d’un moll de càrrega i voleu protegir-lo dels impactes que es provoquen durant la càrrega i descarrega la millor solució és la instal·lació d’un topall de protecció. Depenent del volum i de la mida dels camions hauràs de triar un model o un altre.

Per rebre informació més detallada ompliu el formulari que trobareu aquí.