Taula elevadora per connectar dues zones a diferent nivell

A molts espais trobem dues zones a diferents nivells que ens dificulten el transport de càrregues ràpidament d’una banda a l’altra. Una de les solucions que primer solem pensar és la instal·lació d’una rampa, però per aconseguir la inclinació i la seguretat correcta perdem molt d’espai i una altra opció com seria instal·lar un muntacàrregues suposaria un cost excessiu per aconseguir elevar 1 metre la càrrega. Quina solució ofereix Vinca en aquests casos?

Des de l´equip d´enginyeria de Vinca dissenyem i fabriquem a mida taules elevadores que compleixen tots els requisits necessaris per elevar la càrrega d´un nivell a un altre. Aquestes plataformas són la millor solució quan el desnivell és de 1m més o menys. T’expliquem més amb el darrer projecte realitzat per a un dels nostres clients.

Característiques:

  • Capacitat de càrrega: 1000 kg.
  • Dimensions de la base: 2000 x 1200 mm.
  • Recorregut vertical: 1040 mm + 300 mm de la plataforma = 1340 mm d’elevació total
  • Elevació a 40 seg.

Equipament de seguretat:

  • Baranes als costats
  • 2 portes d’accés + panys electromecànics de seguretat. Els 2 panys eviten el funcionament de la plataforma elevadora quan les portes no estan tancades; les portes només es poden obrir quan la plataforma està anivellada amb un nivell permanent (Nivell 0 o nivell 1)
  • Manxa perimetral de seguretat a 3 costats.

Vols rebre una oferta? Contacta amb l´equip de Vinca omplint el formulari que trobaràs aquí i ens posarem en contacte amb tu.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies