Taula elevadora per connectar dues zones a diferent nivell

A molts espais trobem dues zones a diferents nivells que ens dificulten el transport de càrregues ràpidament d’una banda a l’altra. Una de les solucions que primer solem pensar és la instal·lació d’una rampa, però per aconseguir la inclinació i la seguretat correcta perdem molt d’espai i una altra opció com seria instal·lar un muntacàrregues suposaria un cost excessiu per aconseguir elevar 1 metre la càrrega. Quina solució ofereix Vinca en aquests casos?

Des de l´equip d´enginyeria de Vinca dissenyem i fabriquem a mida taules elevadores que compleixen tots els requisits necessaris per elevar la càrrega d´un nivell a un altre. Aquestes plataformas són la millor solució quan el desnivell és de 1m més o menys. T’expliquem més amb el darrer projecte realitzat per a un dels nostres clients.

Característiques:

  • Capacitat de càrrega: 1000 kg.
  • Dimensions de la base: 2000 x 1200 mm.
  • Recorregut vertical: 1040 mm + 300 mm de la plataforma = 1340 mm d’elevació total
  • Elevació a 40 seg.

Equipament de seguretat:

  • Baranes als costats
  • 2 portes d’accés + panys electromecànics de seguretat. Els 2 panys eviten el funcionament de la plataforma elevadora quan les portes no estan tancades; les portes només es poden obrir quan la plataforma està anivellada amb un nivell permanent (Nivell 0 o nivell 1)
  • Manxa perimetral de seguretat a 3 costats.

Vols rebre una oferta? Contacta amb l´equip de Vinca omplint el formulari que trobaràs aquí i ens posarem en contacte amb tu.