Nou pòrtic lleuger amb rodes pneumàtiques

Nou model! Presentem la nova versió del pòrtic lleuger amb rodes pneumàtiques de fins a 3000 kg. Aquest disseny innovador ha estat creat per satisfer les necessitats dels nostres clients que realitzen operacions d’elevació en terrenys accidentats o en teulades planes, on una roda estàndard pot danyar la superfície o dificultar el moviment.

El nou pòrtic compta amb totes les característiques estàndard que els nostres clients han valorat i confiat al llarg dels anys. Tot i així, hem anat més enllà per assegurar-nos que aquest model estigui ple de prestacions que permetin als usuaris gaudir d’alts índexs d’utilització fins i tot en situacions d’elevació més exigents.

Millora de les característiques

Una de les característiques clau daquesta versió és la inclusió de rodes de bloqueig direccional amb frens integrats. Això permet un major control i estabilitat durant les operacions d’elevació, brindant tranquil·litat i seguretat als nostres clients. A més, els pneumàtics d’aire proporcionen més capacitat d’absorció d’impactes, cosa que permet una navegació més suau en terrenys irregulars.

Per facilitar el muntatge del pòrtic, hem integrat components d’ajuda que agiliten i simplifiquen el procés. Això no només estalvia temps, sinó que també garanteix una configuració adequada i segura. A més, hem incorporat plaques amb grillons que ajuden a moure càrregues transversals, cosa que facilita encara més les operacions d’elevació.

La capacitat dʻajust dʻalçada és essencial en qualsevol equip dʻelevació, i en aquesta nova versió, hem millorat aquesta funcionalitat. Amb un sistema de pujada i baixada amb trinquet, els usuaris poden ajustar l’alçada de manera precisa i segura, adaptant-se a les necessitats específiques de cada projecte.

I això no és tot. Hem afegit increments addicionals d’ajustament d’alçada, cosa que permet més flexibilitat i adaptabilitat en diferents situacions d’elevació. Això assegura que els nostres clients puguin complir amb una àmplia varietat de requeriments i demandes als seus projectes.