VINCA distribuidor exclusiu de VACU-LIFT

VINCA Equips Industrials ha signat un acord de distribució exclusiva amb la firma alemanya Vacu-lift. Vacu-lift va ser fundada el 1967 i és líder mundial en la fabricació d’equips de ventoses per a la manipulació de càrregues per buit.

La gamma de productes de Vaculift es compon de manipuladors autoaspirants, manipuladors elèctrics i equips especials. Els manipuladors autoaspirants són totalment mecànics, no necessiten energia elèctrica i permeten manipular càrregues fins a 4.000 kg, no poroses i amb superfície llisa.

Els manipuladors Vacu-lift són ideals per a la manipulació de xapes d’acer (especialment acer inoxidable) fins i tot de baix gruix, planxes d’alumini, xapes de llautó, bronze, plom, taulers amb recobriment, plaques de plàstic, pedra llisa, etc.

La gamma de manipuladors elèctrics, equipats amb bomba de buit, permeten manipular qualsevol tipus de càrrega amb superfície llisa, així com voltejar. A més dels equips de catàleg, Vacu-lift és especialista en la fabricació d’equips especials, per manipular grans càrregues com aspes d’aerogeneradors, satèl·lits espacials, etc. arribant a manipular càrregues de més de 40 ton.

Els manipuladors Vacu-lift es lliuren llests per a la seva suspensió del pont grua o ploma, podent utilitzar també un carretó, per als elements més lleugers. Com a fabricant de ponts grua, Vinca ofereix als seus clients l’opció de subministrar el conjunt complet format pel pont grua i el manipulador Vacu-lift. Consulti’ns o visiti la nostra web: www.vinca.es. L’atendrem amb molt de gust i estudiarem el seu projecte.