CHAINsterGT: polispasts elèctrics de cadena amb convertidor a elevació integrat

El revolucionari polipast elèctric de cadena CHAINsterGT amb variador de freqüència en elevació integrat ha estat exposat en LogiMAT a Stuttgart durant el mes de Març.

El nostre partner SWF Krantechnik està presentant el seu innovador polipast elèctric de cadena CHAINsterGT amb variador en elevació integrat a la Fira LogiMAT. El convertidor de freqüència preprogramat, muntat dins de la robusta carcassa d’alumini ofereix una àmplia gamma de funcions i garanteix una major seguretat de funcionament.

Chainster-down

Una àmplia gamma de velocitats garanteix un funcionament eficaç i ràpida, amb models fins a 32 m / min. Amb càrregues parcials de menys de 30%, la càrrega es pot processar al doble de la velocitat d’elevació (ESR) aprofitant al màxim la potència de l’equip, i reduint el consum total sense càrrega. Per contra, l’operador pot utilitzar una velocitat d’elevació més baixa per al posicionament precís de càrrega delicades.

El CHAINsterGT es destaca com un polipast segur i fiable gràcies a la supervisió d’elevació intel·ligent.

  • L’embragatge lliscant es controla electrònicament.
  • El control de la càrrega total, i memorització del període de treball segur restant (SWP) que es calcula de forma permanent.
  • La protecció de sobrecàrrega està garantida tant mecànica com electrònicament.
  • A més, amb el dispositiu de SHOCK LOAD, s’evita l’impacte dels xocs bruscos.
  • El CHAINsterGT s’ofereix amb un ganxo superior per a càrregues de fins a 2.500 kg de sèrie, o bé com a opció amb carro d’empenta o carros elèctrics controlats per un convertidor de freqüència.

A Vinca oferim un amplia gamma de polipasts elèctrics i polipasts elèctrics de cadena.