Nou comandament telescòpic per a TROMPEX

El mando telescópico es el complemento ideal para el manipulador TROMPEX y es el mando de elección cuando se necesita manipular cargas ligeras a gran altura.

Un comandament d’altura: el nou comandament telescòpic per a TROMPEX

El comandament telescòpic és el complement ideal per al manipulador TROMPEX i és el comandament d’elecció quant es necesita manipular càrregues lleugeres a gran altura.

[vimeo id=”191755011″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

Fins ara, si una empresa necessitava paletitzar sacs o caixes a partir d’una alçada de 2 m, calia utilitzar una plataforma, bé per a la càrrega, bé per a l’operari, ja que els comandaments dels manipuladors no permetien assolir aquesta altura i això alentia enormement l’operació. D’aquesta manera, l’estalvi en el transport es veia disminuït pel cost addicional en la manipulació de la càrrega. Amb l’aparició del nou comandament telescòpic, això ja no és així.

mando-telescopico-trompex-1

El nou comandament telescòpic és únic i permet a l’operari manipular càrrega fins a una alçada de 2.750 mm, sense necessitat de pujar a cap plataforma, i tot això amb la màxima seguretat.

El comandament telescòpic pot acoblar-se al capçal actual de TROMPEX i suposa una nova possibilitat que s’afegeix a la gamma actual, composta per:

  • TROMPEX LITE: Sistema recomenat per a càrregues lleugeres i poc voluminoses.
    mando-telescopico-trompex-2
  • TROMPEX STANDARD: El comandament estàndar, utilitzat en la major part d’equips, permeten manipular caixes, sacs, taulers, etc. amb la màxima ergonomia i evitant lesions als treballadors, produides pels moviments repetitius i el pes del producte manipulat.
    mando-telescopico-trompex-3
  • TROMPEX PLUS: Comandament flexible i articulat: Aquest sistema consisteix en una extensió de fins a 850 mm, que junt a l’articulació permet manipular càrregues fins a 2 m aproximadament.
    mando-telescopico-trompex-4